ArendaLazur TM (Cofrance SARL)

Tipi: kompani private
Viti i themelimit: 2010
Themeluesi dhe drejtori i përgjithshëm: Vitalij Arhangelskij
Industria: pasuri të patundshme – veprimtaria e pasurive të patundshme, jurisprudencë
Selia kryesore: Nicë, Francë
Faqja në internet: https://www.arendal.ru/

ArendaLazur TM (Cofrance SARL) është agjensi imobiliare në Francë dhe Monako.
Veprimtaria kryesore e kompanisë është kryerja e transaksioneve në pasuri të paluajtshme në Evropë dhe ofrimi i shërbimeve të lidhura, si: qira, shitje, shkëmbim, menaxhim i aseteve, regjistrimi i hipotekës, sigurim, këshillim, etj. Zyra qendrore ndodhet në Nicë, Francë.
Ka gjithashtu zyra në Moskë, Shën-Peterburg, Kiev, Almati.

Historia
Kompani është themeluar në vitin 2010 në Nicë nga ekonomisti dhe sipërmarrësi i njohur rus Vitalij Dimitrieviç Arhangelskij.
Fillimisht, kompania u konceptua si një agjenci e vogël e imobiliare e specializuar në prona banimi “sekondare”, të cilat janë të vendosura në Rivierën Franceze.
Ndërkohë, kompania u zhvillua dhe filloi të merrej me objekte të pasurive të patundshme në të gjithë territorin e Francës, si dhe shtetin e pavarur të Monakos.
Fusha e veprimtarisë shkoi përtej transaksioneve të shit-blerjes dhe marrjes me qira të apartamenteve. Kompania filloi të sigurojë ndihmë për klientët në financim, sigurim, shërbime ligjore dhe konsultim.

Në vitin 2011 u hapën zyra në Shën-Peterburg dhe në Kiev, kurse në vitin 2012 u hap në Moskë dhe në vitin 2014 në Almati.
Në vitin 2012 ArendaLazur TM (Cofrance SARL) merr përsipër pothuajse të gjithë tregun ekzistues të pasurive të patundshme në Francë, si: apartamente, shtëpi, vila, pallate, kështjella, vende lokale komerciale për qëllime të ndryshme, parcela toke, ndërtesa të reja, fshatra me vila.
Në vitin 2013 Cofrance Sarl hyn në ANACOFI, e cila është Shoqata më e madhe vetërregulluese e pjesëmarrësve profesionistë për tregjet e sigurimeve, bankave, financave dhe investimeve, si dhe për tregun e pasurive të patundshme.

Në vitin 2014 kompania bëhet lider në ofrimin e shërbimeve të pasurive të patundshme në Francë.
Veprimtaria
ArendaLazur TM (Cofrance SARL) përfaqëson interesat e konsumatorit për shërbimet e pasurive të patundshme në implementimin e shitjes, dhënies me qira ose të operacioneve të tjera.
Një tipar i kompanisë është organizimi i shërbimit gardian.
Ekspertët ndihmojnë klientin të zgjedhë pronën e përshtatshme për të, të kryejë kontrollin, dhe më pas të kryejë veprimin shit-blerje, të bëjë sigurimin, të punësojë një kompani shërbimi, të përmirësojë pronën rezidenciale ose jo-rezidenciale.
Përveç kësaj, sigurohet një mbështetje gjithëpërfshirëse në zgjidhjen e çështjeve financiare. Kompania ndihmon klientin, si dhe të huajin, për të marrë një hipotekë në një nga bankat evropiane, të paguajë taksat, gjithashtu kërkon për qiramarrësit dhe blerësit e objekteve komerciale apo të banimit.
Kompania ofron mbështetje ligjore në gjykatë në rast mosmarrëveshjesh.
Gjithashtu, specialistët e ArendaLazur TM (Cofrance SARL) ofrojnë këshilla për një gamë të gjerë çështjesh në fushën financiare, juridike, teknologjike, njohurive dhe çështjeve të tjera, të cilat lidhen me aksionet rezidenciale dhe jo-rezidenciale, kryen menaxhimin e pasurisë në mënyrë që të sigurojë fitim për investitorët e pasurive të patundshme.

Shënime:

Jeta në Rivierën Franceze: si të transferoheni dhe çfarë duhet të dini për marrjen me qira apo blerjen e pasurive të patundshme – https://tvrain.ru/lite/teleshow/partnership/nebo_more_i_zemlja_v_rukah_nashih_klientov-439353/

Riviera franceze për kazakët nuk është ëndërr, por realitet https://forbes.kz/life/style/frantsuzskaya_rivera_dlya_kazahstantsev_ne_mechta_a_realnost/

Referencat:

Faqja zyrtare e kompanisë ArendaLazur TM (Cofrance SARL) – http://arendal.ru/

Faqja e kompanisë ArendaLazur TM (Cofrance SARL) në Vkontakte – https://vk.com/domfrance

Faqja e kompanisë ArendaLazur TM (Cofrance SARL) në Facebook – https://www.facebook.com/aviav.ru/

Faqja e kompanisë ArendaLazur TM (Cofrance SARL) në Instagram – https://www.instagram.com/arendalru/

https://www.instagram.com/arendalru/

Compare

Enter your keyword